Ads 468x60px

Sunday

Standard en Zulte Waregem live tekst commentaar, score, en de dekking België Jupiler Pro League 2013




Standard Liege  1   ---    0    Zulte Waregem
48'M'Poku penalty

Standard wint met 1-0 De leider verliest van de Rouches voor de tweede keer in de play-offs.
95'
Bijna nog 2-0 Snelle tegenprik. William Vainqueur kan trappen, maar op Bruzzese. De rebound van George Tucudean gaat centimeters naast.
94'
Assist Bruzzese De goalie zet voor naar Karel D'Haene. Die kan aanleggen van op de stip maar trapt over.
94'
Bruzzese mee naar voor De goalie gaat mee aanvallen. Altijd een leuk zicht.
93'
Grabbelende doelman Een lage harde voorzet van Ibrahima Conté. Eiji Kawashima moet even grabbelen maar heeft uiteindelijk toch de bal.
91'
Vijf minuten extra tijd Er is nog even tijd voor een appel uit de kast te laten vallen...
90'
D'Haene met een kans Een afvallende bal komt voor de voet van de verdediger. Eiji Kawashima is bij de zaak.
90'
Tucudean onterecht afgevlagd De Roemeen kan alleen op doel af. De lijnrechter vlagt hem onterecht terug.
87'
Laatste Luikse wissel Doelpuntenmaker Paul-José Mpoku mag gaan rusten. Ibrahima Cissé is de nieuwkomer.
86'
Leye kopt over Op een van die hoge ballen in de zestien kan de clubtopschutter koppen. Zonder echt groot gevaar.
84'
Powerplay Zulte-Waregem De afgelopen minuten gooit de fusieploeg de bal naar voren. Standard pompt weg.
80'
Vol vooruit Dury gooit er een extra aanvaller in met Jens Naessens. Verdediger Steve Colpaert gaat er uit.

Ook Rednic wisselt: George Tucudean lost Michy Batshuayi af.
74'
Geel Kanu Ibrahima Conté slalomt voorbij drie roodhemden alsof het paaltjes zijn. Antonio Eduardo Pereira Dos Santos (Kanu) laat dit niet gebeuren en stopt hem onder het gras.
71'
Geel Delaplace De Fransman komt te laat bij Yoni Buyens en krijgt geel.
69'
Malanda gaat er af Dury brengt iets meer aanvallende schwung er in door Aleksandar Trajkovski te brengen.
66'
Hazard mist de gelijkmaker De voorzet van Ibrahima Conté schiet voorbij een duikende Mbaye Leye. Voorbij de tweede paal duikt Thorgan Hazard nog op om de bal op de slof te nemen. De volley gaat maar centimeters naast.
65'
Eerste wissel Rednic haalt Imoh Ezekiel naar de bank en stuurt Yuji Ono de wei in.
60'
Bezoekers aanvallend onmachtig Voorlopig komen de aanvallende troeven van Essevee totaal niet in het stuk voor. Er zit te weinig lijn in hun spel momenteel. Kan iemand het tij keren?
55'
Ei zo na 2-0 De bezoekers dreigen te verdrinken. Imoh Ezekiel en Frédéric Bulot kunnen een strafschop claimen, maar spelen verder. De bal komt nog bij Yoni Buyens. Diens schot gaat via een voet in hoekschop.
53'
Counter slecht uitgespeeld Imoh Ezekiel kan met lange halen uitbreken. Er is nog twee man mee, tegen een minderheid van de bezoekers. De voortzetting is echter slordig.
52'
Bloedneus Batshuayi In een onschuldig duel krijgt de spits ongelukkig een arm in het gelaat. Na wat verzorging kan hij verder.
50'
Mpoku vertrok van uit buitenspel Bij aanvang van de actie die tot de strafschop leidt, stond de doelpuntenmaker wel randje buitenspel.
49'
1-0 van op de stip Het slachtoffer zet zich zelf achter de bal en trapt keurig binnen.
47'
Strafschop Standard Paul-José Mpoku wurmt zich voorbij enkele tegenstanders. Ibrahima Conté tikt hem lichtjes aan in de zestien en Pots legt de bal op de stip.
46'
Bruzzese weer maar half Imoh Ezekiel snelt meteen de diepte in. Zijn schuine schot wordt maar half verwerkt door de goalie. Steve Colpaert ruimt voor de lijn op.
46'
Tweede helft Beide teams zijn er weer klaar voor.
18:49
Rusten Halfweg deze wedstrijd staat het nog logisch 0-0.

Beide teams begonnen aangenaam. De thuisploeg kon dreigen met enkele kopballen. De bezoekers deden dat met enkele schoten.

Echt uitgespeelde kansen zijn er vooralsnog niet. Er moet secuurder gevoetbald worden om tot concreet gevaar te komen.
45'+1
Weer gevaar via de luchtmacht Een indraaiende vrije trap waarop Dino Arslanagic kan koppen. De poging gaat maar nipt over de lat.
42'
D'Haene even groggy Na een luchtduel met Paul-José Mpoku en Imoh Ezekiel ziet de verdediger van de leider even sterren.
38'
Ook geel Bulot Nu krijgt ook de Fransman een lichte kaart voor een te hoog geheven been. Dit kon ook zonder kaarten opgelost worden.
37'
Geel Malanda De jonge Belg gaat in duel met Yoni Buyens. Te scherp volgens Pots en dat levert een eerste geel op.
36'
Vainqueur probeert Na enkele passen komt de bal voor de voet van de Fransman. Diens schot gaat over en naast.
35'
Slecht uitgespeeld Tegenprik van de Rouches. Paul-José Mpoku speelt achter Michy Batshuayi in waardoor de snelheid uit de aanval is. De spits probeert nog te trappen, maar het is slechts een rollertje dat ruim naast gaat.
32'
Ploegmaats neus aan neus Na een slechte communicatie bij een terugspeelbal gaan Antonio Eduardo Pereira Dos Santos (Kanu) en Eiji Kawashima verbaal in de clinch.
31'
Block Colpaert De hoekschop gaat naar de tweede paal. Daar blokt Steve Colpaert een schot af dat vervaarlijk richting doel gaat.
30'
Bruzzese half De goalie kan slechts met een slap handje bij een voorzet. Het resulteert in een hoekschop.
29'
Balbezit bezoekers De afgelopen minuten hebben de bezoekers balbezit op de helft van de Rouches.
21'
Mpoku te onbesuisd De linkerflank maakt zich vrij in de grote rechthoek. De afwerking is te wild en gaat schuin over doel.
18'
Godeau nipt naast Flipperkastbal in de zestien van Standard. Uiteindelijk kan Bruno Godeau uithalen. Rakelings naast de staak.
17'
Schot Diabaté De gelegenheidslinksachter rukt mee op en haalt verrassend uit met rechts. De knal vliegt naast.
15'
Storm wat gaan liggen Het hoge tempo van de eerste tien minuten is wat gezakt. Er worden inmiddels meer overtredingen gemaakt.
9'
Kanu ten tweede male Paul-José Mpoku deze keer met de voorzet. Weer de Braziliaan die kan inkoppen. Nu mikt hij iets te hoog.
8'
Kopbak Kanu Frédéric Bulot schildert een vrije trap naar de tweede paal. Daar klimt Antonio Eduardo Pereira Dos Santos (Kanu) het hoogst. Bruzzese slaat de kopbal uit zijn doelvlak.
7'
Fel begin Beide teams hebben er zin in.
5'
Delaplace voorlangs Thorgan Hazard steekt slim door naar de Fransman. Die trapt aan de verkeerde kant van de paal.
1'
Aftrap De thuisploeg trapt af.
17:58
Opstellingen Rednic verrast door met zijn defensie te schuiven. Laurent Ciman krijgt de rekening gepresenteerd voor zijn missers vorige week (al was hij zeker niet de enige die niet vrijuit ging). Ook kapitein Jelle Van Damme is niet volledig fit na een lastige week vol kwalen. Dino Arslanagic en Zié Diabaté zijn hun vervangers.

Dury geeft dezelfde elf vertrouwen die Anderlecht klopten.
17:20
Voorbeschouwing Na de bibberzege van Club Brugge tegen Anderlecht krijgt leider Zulte Waregem de uitgelezen kans om vier punten voorsprong te pakken in de rangschikking. Standard daarentegen kan ook weer volop in de titelrace komen bij winst. Dan staat alles weer op een kluitje bij elkaar bovenin de rangschikking.

De Rouches kregen een tik vorige week op Lokeren. Echter geen man overboord, want in deze play-offs keert het tij bijna wekelijks. Rednic kan voor deze opdracht beroep doen op al zijn manschappen, want geen blessures of schorsingen. Al wil de coach zelf het woord titel voorlopig niet meer horen in zijn spelersgroep.

Aan de overkant nemen enkele spelers dat woord sinds vorige week wel met genoegen in de mond. Coach Dury houdt de grote druk voorlopig nog goed weg van zijn team en mikt op een Europees ticket. Maar winst vandaag betekent alweer een reuzestap dichter bij de ultieme bekroning.

Ook de fusieploeg heeft geen geschorsten of geblesseerden. Benieuwd of Franck Berrier er weer volledig met zijn kopje bij is om zijn ex-ploeg te pijnigen na een voortijdige wissel vorige week. En schiet Mbaye Leye net als de voorbije weken opnieuw met scherp?
Zulte Waregem zal spelen tegen Standard Luik op 28 april 2013 om 16:00 PM GMT bij een thuiswedstrijd in België Jupiler League. Vraag je "waar ik kan kijken gratis Standard Luik VS Zulte Waregem livestream op de PC"? Standard Luik vs Zulte Waregem live stream zal beschikbaar zijn in de volgende link op live streaming kanalen met een hoge kwaliteit. Blijf hier tuned voor een live-verslaggeving van de wedstrijd inclusief preview, preparaten, voorspellingen, weddenschappen, nieuws, live score, resultaat, opmerkingen, hoogtepunten en doelpunten van youtube, en herhalingen en je kunt replay van Standard Luik vs Zulte Waregem te kijken van video streaming sites. Dus vergeet niet om online Zulte Waregem vs Standard Luik streaming gratis Zulte Waregem kijken - Standard Luik, dat is vandaag de dag zondag 28,4,2013 België Jupiler League






0 comments:

Post a Comment